Haar verven

Op zoek naar een kapsalon die uw haar naar wens kan verven? Erik & Haar maakt gebruik van Keune producten en beschikt over veel verfervaring. Zo kunnen wij u uitdagend rood, verleidelijk blond of mysterieus bruin verven. Naast het radicaal aanpakken van haarkleuren, kan Erik & haar u ook uitstekend helpen met het wegwerken van uw uitgroei, van het opfrissen van uw bestaande kleur of bij het wegwerken van uw grijze haren.

Mannen, ontdek ReShade!

Bij mannen hanteren wij de ReShade service die staat voor het natuurlijk bijkleuren van het haar. Dit gebeurt veelal bij mannen die grijs aan het worden zijn en liever nog even op willen gaan voor een paar jaartjes jonger. Natuurlijk zeggen wij dit  met een dikke knipoog, omdat Erik & Haar maar al te goed begrijpt hoe belangrijk subtiel bijkleuren is voor een mannenkapsel.

Haar verven

Kom langs bij onze kapsalon en ontdek hoe haar verven ook kan. Wij zijn in staat uw kleurwens te realiseren in een prachtig kleurrijk resultaat.

Om dit resultaat te bereiken hebben wij onze haarverf mogelijkheden per situatie beschreven.

Tinta kleuring

Dit is een permanente kleuring van het haar en met 100% grijs dekking.

Semi kleuring

Dit is een spoeling die na elke wassing iets zal vervagen.

Combi

De perfecte combinatie voor het haar: de aanzet wordt behandeld met topchic en de lengte en punten worden behandeld met colorance. Deze combinatie geeft de mooiste kleurresultaten op het haar.

Folies Hi/Low lights

Verschillende folietechnieken die toegepast worden om extra kleuraccenten in het haar aan te brengen.

Omvorming

Hierbij kunnen we krul of slag in het haar brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *